Informatie

Dankzij het gebruiken van de laatste functies en mogelijkheden van wat HTML en CSS te bieden hebben, is het helaas verplicht om over een up-to-date browser te beschikken. Wanneer u op Windows XP werkt, zult u waarschijnlijk Internet Explorer 6 (IE6) gebruiken; deze browser is verouderd en dus jammer genoeg niet geschikt om deze website mee te bekijken. In dat geval wordt u aangeraden te updaten naar Internet Explorer 7 (IE7, download).
In het algemeen wordt FireFox 2 (FF2) echter gezien als een beter alternatief. Deze browser is zeer geschikt voor o.a. deze website. Deze browser kunt u hier downloaden.

Is uw browser goed genoeg?

Hieronder ziet u een lijstje met benodigdheden en hun status op uw systeem. Deze dienen alledrie in orde te zijn (lees: ingeschakeld en werkend) om de website volledig te kunnen bekijken. Wanneer een item niet voldoet, dient u uw browser-instellingen aan te passen of eventueel een nieuwe browser te gebruiken (zie hierboven). Wanneer u werkt met IE6, zal u merken dat het laatste punt een probleem zal opleveren.

CSS   Uitgeschakeld
JavaScript   Uitgeschakeld
CSS2   Beweeg uw muis hier; de textkleur zou moeten veranderen

Alternatief?

Uiteraard wordt u een alternatief geboden: klik hier om de website zonder extra stijlen te bekijken. Let wel op: deze site is alleen bedoeld voor mensen die problemen ervaren met de officiële website! Omdat deze groep select zal zijn is er niet gezorgd voor een 100% correcte layout: u zult hier een daar kleine afwijkingen vinden van een normaal text-document en de "Sluit" en "Print" knoppen kunnen mogelijk niet werken. U wordt dan ook ten strengte aangeraden een fatsoenlijke browser te gebruiken (zie hierboven).